aboutus

Beijing Global Dowin Technology Co., Ltd

Beijing Global Dowin Technology Co., Ltd
1
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Aantal werknemers: 400~500
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Gevestigd in China, zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van en de productie van opmerkelijke yogaproducten om aan verschillende markten meer dan 10 jaar, met inbegrip van yogamat, yogawiel en yogakleding te voldoen.
Onze fabriek heeft de perfecte ondersteunende dienst door vertrek te plaatsen van het ontwerpen, het produceren, de druk van de hitteoverdracht, Verpakking, ect. Zo kan het niet alleen productiekost verminderen, levertijd verbeteren en het kopen kosten voor klant besparen, maar ook elke stap van productie controleren en efficiënt en stabiel ervoor zorgen in productie.

 

Ten gevolge van zijn superieure kwaliteit en redelijke prijs, zijn onze aangepaste yogaproducten een warme ontvangst en een snelle verkoop in Aziatische, Noordamerikaanse, Europese markten samengekomen.

 

Onze opdracht maakt klanten met onze yogaproducten worden tevredengesteld en wordt een beste leverancier in deze industrie.

Geschiedenis

Wij hebben meer dan 10 jaar in productiehoogte - van de van de kwaliteitsyoga, geschiktheid en vrije tijd de producten en de producten worden wereldwijd verscheept aan klanten. Onze producten en diensten genieten wereldwijd van hoge reputatie onder de belangrijkste importeurs, ditributors en de detailhandelaars.

Dienst

Wij hebben een reeks innovatieve yoga, geschiktheids en vrije tijdsproducten om te kiezen van en wij verlenen OEM en ODM de dienst voor onze klanten.

Met onze sterke capaciteit van de productontwikkeling, kunnen wij het ontwerp van klanten veranderen in echte producten en de privé etikettering voor deze producten maken.

Ons Team

Ons bedrijf brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartementen., bedragen meer ongeveer 400 mensen. De de productproductie en test worden gebeëindigd door onze professionele technici. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

Contactgegevens

(showSGS=>true)